Sovesofa | Tilbud og billige sovesofaer

I de seneste år er sovesofaer blevet meget populære i Danmark, især blandt unge. Sovesofaer har en dobbeltfunktion, idet den både kan udfylde behovene ved en seng og en sovesofa. I denne artikel vil vi blandt andet kommer ind på, hvordan man kan spare penge på sin sovesofa, hvordan man vælger den rette madras og meget mere.

Madrassen er vigtig for din søvn

Når vi skal vælge en sovesofa, er det vigtigt, at vi vælger en sovesofa med en madras, som passer til os. Hvilken madras man skal vælge er individuelt og afhænger af hver enkelt persons kropsform og vægt. Det bedste for kroppen er at ligge så anspændt og neutralt som muligt.

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan teste, om en madras passer til dig. En meget simpel metode, er hvor en person skal tegne prikker langs din rygsøjle. Når du lægger på siden, på din madras, skal prikkerne danne en ret linje, gør de ikke det, er madrassen enten for hård eller blød i forhold til din vægt og kropsform.

Nogle forretninger har computersenge, som også kan måle, hvilken madras, der passer bedst til dig. Smut ned i sådan en og få dig tjekket.
Læs mere om, valg af madras.

Sovesofaens funktion

Sovesofaens primære funktion er at skabe plads, ved at kunne udfylde to møblers behov; nemlig sengens og sofaens. En funktion, som kan være meget nyttig i værelser og små lejligheder, hvor pladsen er meget trang.

Sovesofa tilbud

Af og til er der tilbud på sovesofaer i de danske møbelforretninger, også er det om at slå til, hvis man vil spare penge. På spar30 kan du se en oversigt over, hvilke forhandlere på nettet, der har tilbud på sovesofaer lige nu (siden bliver jævnligt opdateret). Du skal dog være varsom med at købe din sovesofa online. Du har ikke mulighed for at prøve sovesofaen inden du køber den – og dermed kan du ikke vurdere, om madrassen passer til dig.

Sovesofa med Chaiselong

Sovesofaer med chaiselong er en af de særligt populære sovesofatyper på markedet. At sovesofaen har chaiselong giver en god effekt til sovesofaen, som får den til at se mere stilfuld og behagelig ud.
De fleste møbelforhandlere, som handler med sovesofaer, har modeller med chaiselong. Dog er antallet af sovesofa modeller, stærkt begrænset, hvis man er fastsat på, at købe en sovesofa med chaiselong.

Du kan læse mere information og se en forhandlerliste i vores artikel nyere artikel: sovesofa med chaiselong.

Ulemper ved sovesofaer

På trods af de positive ting, vi har sagt om sovesofaer, er der dog ikke kun fordele ved dem. Der er ikke de samme valgmuligheder ved sovesofaer, som ved almindelige senge. Da jeg selv havde besluttet mig for at købe en sovesofa for nogle år siden, var der ikke mange modeller at vælge mellem. Jeg var i de lokale møbelforretninger, hvor der kun var 4-6 forskellige modeller at vælge mellem i alt. Ved almindelige senge var der mere end 20!

Sovesofaers dobbeltfunktion kan også blive en ulempe i nogle sammenhænge. Det opdagede jeg selv, da jeg havde sovesofa. Jeg foretrækker at have sengebetræk over min seng, så den ikke bliver beskidt eller ødelagt når jeg spilder diverse ting i den. Men det betød også, at hver gang jeg gerne ville have slået sovesofaen op til en seng, måtte lagnet af. I starten gjorde det ikke så meget. Men i længden blev jeg træt af det og det er faktisk en af grundene til, jeg ikke har den mere.

Køb en sovesofa over nettet

Det kan være væsentlig lettere at købe en sovesofa over nettet, end ved en af de lokale møbelforhandlere. Ulempen ved at handle på nettet, er dog at du ikke har prøvet sovesofaens madras, inden du køber den, hvilket bestemt ikke anbefales.
Du kan dog tage ned til den lokale møbelforhandler og prøve sovesofaerne ad. Når du har fundet den sovesofa du godt kunne tænke dig, kan du notere navnet, mærket og prisen og se om du kan finde den billigere på nettet, hvilket du ofte kan. På den måde har du sikret dig, at den sovesofa du har købt er den rette.

De bedste sovesofa mærker

Innovation er et af de mærker, som sælger de bedste sovesofaer på markedet. Ved Innovations sovesofaer er der lagt stor vægt på, at sovesofaen er smart bygget, samt at kvaliteten er i top. Da jeg i sin tid, selv havde en sovesofa var det fra dette mærke. Prisen afhænger meget af den vare du køber, men er typisk omkring 5000 kr.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (15 votes cast)
Sovesofa | Tilbud og billige sovesofaer, 3.8 out of 5 based on 15 ratings
One Response to Sovesofa | Tilbud og billige sovesofaer
  1. [...] dem der ønsker en ekstra god og behagelig sovesofa, findes der ligeledes sovesofaer i prisniveauer over 15.000 kr., men det vil være de færreste [...]

Leave a Reply

Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://hjem-bolig.dk/sovesofa-tilbud/trackback/