Sofabord | Billige sofaborde

Mulighederne indenfor sofaborde er store, da det er meget forskelligt, hvad folk de ønsker. Nogle ønsker hvide sofaborde, andre ønsker runde i glas og andre noget helt tredje. Hvilket sofabord man skal vælge, handler om hvilken stil man ønsker. Vi ser i denne artikel nærmere på forskellige sofaborde.

Sofabordsmodeller:

Her har vi samlet en liste over nogle af de sofabordsmodeller, som kan købes på nettet. Klik på billedet for at gå til forhandleren og se prisen.

Forhandlere af sofaborde

Room21 har et fint udvalg og sælger hovedsagligt
IDEmøbler har en masse forskellige sofaborde at vælge mellem. Dog kan du ikke købe sofaborde over nettet derinde, men du kan derimod finde den IDEmøbel butik, som ligger nærmest dig og købe den der.

Ilva har ligeledes et stort udvalg af forskellige sofaborde. Især runde sofaborde er der mange at vælge af.

Derudover er der masse af andre netbutikker, som handler sofaborde. Der skal ikke meget mere end en søgning på google til, for at finde dem.

Brugte sofaborde

Et alternativ til at skaffe sig et billigt sofabord, er at købe det brugt. Der er mange steder på nettet, hvor du kan finde brugte sofaborde til salg. De mest populære er i Danmark er DBA, QXL og Gul og Gratis. I udlandet er det EBay.

Ved køb af ubehandlet sofabord

Hvis du køber et ubehandlet sofabord, er det en god ide at få det lakeret. Du kan købe lakeringsolie ved de fleste forhandlere af byggematerialer, såsom STARK og lignende.

Bordet skal have 2-3 lakeringer på oversiden, indtil det er mættet, mens undersiden skal have én enkelt tur. Du kan finde guides på nettet, der kan hjælpe dig step by step, eller du kan følge brugsvejledningen.
Junckers olier er en af de mere populære til anvendelse af lakering af bordplader og møbler. Det kan købes på nettet eller ved byggekæder.

Inden du lakerer dit bord, skal du sørge for at det er rent og tørt, inden du lakerer det med olien.

Bemærk at valget af olie afhænger af, hvilken træsort dit sofabord er lavet af.
Der er flere debatter på nettet, hvor du kan søge hjælp. På Lav-Det-Selv og Eksperten er lakering af sofabord allerede diskuteret.

Alternativer til lakering af træbordplader er sæbebehandling eller behandling med voks.

Hvorfor lakere bordpladen?

Der er flere gode grunde til, at sofaborde i træ skal lakeres. En af grundene er, når det ikke lakeret, efterlader det pletter på bordet, hver gang der bliver spildt på det. Uanset om du er hurtig til at tørre det op eller ej.

Prissammenligning på sofaborde

En god måde, at se det store udvalg af sofaborde, der er på markedet, er ved at tjekke diverse prissammenligningssite efter. Pricerunner, som er Danmarks største prissammenligningsside, har lavet en glimrende oversigt over mere end 350 forskellige sofaborde, som kan købes på nettet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (10 votes cast)
Sofabord | Billige sofaborde, 4.2 out of 5 based on 10 ratings
2 Responses to Sofabord | Billige sofaborde
  1. [...] det ikke tilfældet, gælder det om at have fokus på sofaens farver og design, så man finder et sofabord der passer [...]

  2. Billige Sofabord | 123 Møbler
    november 23, 2013 | 11:29 am

    [...] Sofabord | Billige sofaborde – Møbler Til HjemmetMulighederne indenfor sofaborde er store, da det er meget forskelligt, hvad folk de ønsker. Nogle ønsker hvide sofaborde, andre ønsker runde i glas og andre noget …[besøge webstedet] http://hjem-bolig.dk/sofabord/ [...]

Leave a Reply

Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://hjem-bolig.dk/sofabord/trackback/